Na Slovensku byl poprvé použit program JOY, kdy byly klientce vloženy špičkové prsní implantáty Ergonomix2 o velikosti 380 ml výměnou za původní zastaralé a již nevyhovující zkapsulované implantáty.
Ergonomix2 by Motiva představuje nejnovější technologii prsních implantátů, která je zaměřena nejen na krásu, ale především na bezpečnost. 

MUDr. Štefan Krivosudský provedl rekonstrukčně reaugmentační operaci a použil, právě díky vlastnostem implantátu Ergonomix2, metodu JOY. Po vyjmutí původních implantátů a modelaci byly pomocí speciálního sterilního sáčku vloženy nové implantáty, aby bylo dosaženo maximální bezpečnosti pro klientku. 

Pokud by šlo o primární augmentaci, implantáty Ergonomix2 by se mohly použít při technice s minimální jizvou. Té je možné dosáhnout díky supersilikonu, kterým Ergonomix2 disponují a dají se stlačit do minimálních rozměrů pro vložení. Pravděpodobnost, že tyto implantáty vydrží klientce dlouho, je vysoká. 

Klientka měla již opotřebované a zastaralé implantáty s kapsulací, v tomto případě je nový implantát Ergonomix2 skvělou volbou, protože je mimořádně vhodný na reimplantace a to díky svým vlastnostem a povrchu, který je maximálně biokompatibilní.

„Joy má jistě prostor u primárních augmentací, ale na výměny je skvělý. Je to implantát, který řeší problémy,“ vysvětluje MUDr. Krivosudský.

Výhody JOY® by Motiva

  • vylepšené mechanické vlastnosti prsních implantátů speciálně navržené pro přirozený pohyb a dokonalý výsledek
  • menší řezy
  • zvýšená bezpečnost
  • komplexní záruční program

 


Před výměnou implantátů


Původní implantát s kapsulací

Pro nový prsní implantát se musí vytvořit prostor

Vložení implantátu pomocí sterilního sáčku


První operace s programem JOY® na Slovensku – hotovo

 

ADYTON, s.r.o. (Ltd, GmbH)
662 sledujících uživatelů
Motiva
Motiva © 2024

Nastavení Cookies