Přidat nový dotaz
Zvětšení prsou.
Beáta 28.09.2017 ‒ 13:14
Dobrý den mám prsa č.4 a chtěla bych je zvětšit .O kolik velikostí to lze udělat a je pravda že potom budou více vážit?Děkuji.Bea.
Tým Motiva Implantáty 18.10.2017 ‒ 22:20
Dobry den, samozrejme to lze, nemohu Vam ale rici, o kolik velikosti, kdyz jsem Vase prsa nevidela. Pochopitelne budou tezsi dle toho, jakou velikost bychom pouzili. Zdravi MUDr. Vraspirova Blanka
projekce implantatu
Lucie 22.09.2017 ‒ 22:29
Dobrý den, můžu se zeptat, jestli projekce implantatu na Vašich stránkách je jen pro kulaté implantáty? Nebo to velikostně patří i na kapkovité implantáty?
Tým Motiva Implantáty 23.09.2017 ‒ 13:38
Dobrý den. Motiva implantáty se dělí na Kulaté a Ergonomix (elastičtější gel, který se přizpůsobuje pohybu ženy a ve stoje je tvar podobný jako u anatomických - kapkovitých implantátů). Projekce obou typů je Mini, Demi, Full a Corsé. Vhodnou projekci zvolí Váš operatér nebo můžete vyzkoušet pro představu 3D animaci, kde je možné vidět výsledek s použitím různých velikostí a projekce.
sport po augmetaci
Jane 22.09.2017 ‒ 09:41
Dobrý den, chci se zeptat na sportovní aktivitu po augmetaci. Jedná se mi hlavně o lyžování, jízda na koni a náročnější sporty, kde je možný pád. Jak jsou na to náchylné implantáty. Bojím se prasknutí apod.. Děkuji.
Tým Motiva Implantáty 23.09.2017 ‒ 13:25
Dobrý den, bezprostředně po augmentaci se doporučuje naprostý klid cca 14 dnů. Poté můžete začít s opravdu lehkým pohybem, bez zapojení horní poloviny těla. Obecně se doporučuje nesportovat 6 - 8 týdnů a je to opravdu důležité, aby rekonvalescence proběhla v pořádku. Co se týká prasknutí implantátu se bát nemusíte. Sporty, které zmiňujete se po zvětšení prsou provozují běžně bez omezení. Motiva je např. partnerem dámského koňského pola:) Je dobré všechny Vaše dotazy probrat se svým operatérem na konzultaci. Pěkný víkend přejeme.
Je výměna implantátů stejně náročná jako augmentace?
Michaela 21.06.2017 ‒ 13:35
Nechala jsem si zvětšit prsa, ale vlivem těhotenství a kojení došlo k jejich poklesu a změně tvaru, tak bych se chtěla zeptat, jestli je výměna implantátů stejně náročná jako zvětšení prsou nebo jde o jednodušší zákrok?
Tým Motiva Implantáty 21.06.2017 ‒ 13:36
Plastičtí chirurgové nabízejí výměnu silikonových implantátů za podobnou cenu jako zvětšení prsou. Operace se provádí v celkové anestezii a je poměrně rychlá, rekonvalescence je kratší a bolestivost výrazně menší, než po první augmentaci, tedy pokud byly vyměňované implantáty vloženy pod sval a je pro ně již vytvořena kapsa. Před operací je nutné podstoupit předoperační vyšetření.
Jaký tvar implantátu zvolit?
Alča 21.06.2017 ‒ 13:34
Dobrý den, chtěla bych si nechat zvětšit prsa a nemohu se rozhodnout, jestli si vybrat kulaté nebo radši anatomické implantáty...
Tým Motiva Implantáty 21.06.2017 ‒ 13:34
Jak kulaté, tak anatomické implantáty mají své výhody a nevýhody. Hlavní nevýhodou anatomických implantátů je riziko jejich rotace a deformace tvaru prsu, kulaté implantáty zase často vypadají nepřirozeně. Řešením mohou být ergonomické implantáty Motiva, které spojují výhody obou druhů implantátů - vypadají přirozeně a nehrozí, že by se pootočily.
Je pravda, že silikony budou vždy vypadat uměle?
Simona 21.06.2017 ‒ 13:32
Mám strach, že nová prsa budou vypadat uměle. Je to tak?
Tým Motiva Implantáty 21.06.2017 ‒ 13:32
Silikonové implantáty na ženě mohou a nemusí vypadat nepřirozeně. Výsledek závisí na zkušenostech a schopnostech plastického chirurga a na výběru kvalitních implantátů. Po vložení ergonomických implantátů Motiva zkušeným plastickým chirurgem, nikdo nepozná, že má žena umělá prsa.
Musí se při výměně implantátů použít implantáty stejné velikosti, jako byly původní?
Iveta F. 21.06.2017 ‒ 13:31
Chystám se objednat na výměnu implantátů a uvažuji o tom, že bych tentokrát zvolila menší velikost, je to možné?
Tým Motiva Implantáty 21.06.2017 ‒ 13:31
Implantáty je možné vyměnit za větší i za menší, na tom se žena musí před zákrokem domluvit se svým operatérem. Pokud se původní prsní implantáty vyměňují za menší, musí plastický chirurg zpravidla provést i modelaci prsou (mammaplastiku).
Je možné kojit i s implantáty?
Hana 21.06.2017 ‒ 13:27
Zajímalo by mě, jestli lze kojit i s implantáty nebo je lepší se zvětšením prsou počkat až po těhotenství a odstavení dítěte?
Tým Motiva Implantáty 21.06.2017 ‒ 13:28
Implantát se vkládá až pod mléčnou žlázu, většinou pod prsní sval, který je pod mléčnou žlázou, méně často přímo pod žlázu. Před plánovaným těhotenstvím a kojením se silikonové implantáty nemusí odstraňovat. Po těhotenství a kojení ale prsa mění tvar, kůže se roztáhne, implantáty poklesnou a může být třeba korektivní operace.
Neztratí prsa po vložení implantátů citlivost?
Veronika 12.06.2017 ‒ 11:23
Uvažuji o zvětšení prsou, ale mám obavu, že prsa nebudou po vložení implantátů tak citlivá jako dřív.
Tým Motiva Implantáty 15.06.2017 ‒ 09:56
V týdnech následujících po augmentaci se změna citlivosti v některé části prsu může vyskytnout. Je to způsobeno poškozením tkání během operace, po úplném zhojení ztráta citlivosti v naprosté většině případů vymizí. Pokud je implantát vkládán z přístupu kolem dvorce, může se objevit dočasná ztráta citlivosti bradavky a dvorce.
Jak dlouho implantáty vydrží?
Zdena 12.06.2017 ‒ 10:47
Zaslechla jsem se o doživotní záruce implantátů Motiva, znamená to tedy, že pokud si nechám zvětšit prsa, je to napořád?
Tým Motiva Implantáty 15.06.2017 ‒ 09:55
Bohužel ne. I když samotné implantáty Motiva vydrží podle zátěžových testů více, než lidské tělo, na prsa s implantáty působí gravitace stejně jako na prsa bez implantátů. Odborné společnosti plastické chirurgie doporučují všechny implantáty bez rozdílu zhruba po 10 letech vyměnit. Stav implantátů se pravidelně sleduje a pokud je k tomu důvod, doporučí lékař jejich výměnu za nové. U žen, které jsou aktivní, hodně sportují bývá výměna nutná dříve. Méně aktivním ženám bez výraznějšího kolísání váhy, vydrží jedny implantáty i 20 let.

Spojte se s námi

Youtube

Estheticon

Zobrazit profil ADYTON s.r.o.
Motiva Implantáty
Motiva Implantáty © 2019