Přidat nový dotaz
kdy si s malými dětmi nechat udělat prsa
Marie 13.02.2020 ‒ 12:52
Krásný den, momentálně čekáme s manželem druhé dítko a já si už nyní zjišťuji všechny možné informace k augmentaci, kterou bych chtěla podstoupit co nejdříve po odkojení druhého dítka. Už po prvním kojení dostala moje prsa zabrat a tuším, že podruhé na tom budou ještě o něco hůř. Co se týče implantátů, je pro mě jasná volba Motiva Ergonomix. Můj dotaz zní: kdy je vhodné nechat si udělat prsa při domácím provozu se dvěma dětmi? Je nutné počkat, až začne dítě chodit samo a už ho nebudu muset tolik nosit? Nebo je možné podstoupit operaci dřív, stačí šetřit se dva tři týdny, a pak už je tato námaha možná? První dítě jsem kojila půl roku, neb to déle bohužel nešlo. Pokud to bude s druhým dítětem stejné, ráda bych šla na operaci opravdu co nejdřív, pokud to jen bude v tomto ohledu možné. Mockrát děkuji, Marie
Každé prso jinak velké
Aneta 02.02.2020 ‒ 01:30
Dobrý den, jsem 14 dní po operaci prsou. Před operací jsem měla každé prso stejne, žádná asymetrie. Chci se zeptat zda je normalni, že mám každé prso jinak velké. Leve mám znatelně větší než to pravé. Je možné že se to ještě srovná? Případně jak se řeší oprava? Je možné že chirurg udělal špatně kapsu? Děkuji za odpověď Aneta
Asimetrie bradavek
Martina 31.01.2020 ‒ 21:47
Dobrý den, jsem 9 den po operaci. Ráda bych se zeptala zda je normalni, že mám levou bradavku výrazně níže než pravou. Měla jsem to už hned 1 den po operaci když mě sestřička fotila po sundani obvazu. Před operací jsem je měla krásně v rovině. Je to normální srovná se to nebo je to chyba doktora a budu muset na reoperaci? Děkuji za odpověď Martina
Aktivity a alkohol po augmentaci
Aneta 31.01.2020 ‒ 15:12
Dobrý den. Jsem čerstvě po augmentaci prsou značky Motiva Round 265 demi pod sval. Ráda bych se zeptala, za jak dlouho je možné požít alkohol, navštívit bazén či saunu a také hrát bowling. Předem děkuji za odpověď. Aneta
Pokles implantátu po augmentaci
Petra 30.01.2020 ‒ 12:17
Dobrý den,mam po augmentaci 4m,měla jsem ji společně s modelací,kvůli mé kůži jsem vybrali s panem doktorem nízký profil a objem 245ml,275ml kvůli asymetrii. Ze začátku vše vypadlo,že bude v pořádku, ale pak se dostavil pokles celého poprsí s implantáty. Celkově jsou prsa tak měkké, že si říkám, že asi bohužel tyto ergonomicke Motivy pro mě nebyly dobrou volbou. Tím,ze jsou hladké, tak to tkáň neudržela a prso pokleslo. Hrozně mě to mrzí. S panem doktorem jsme domluveni na tom,že podšije kapsu, aby tíha implantátu byla na novém stehu a ne na kůži. Zároveň mě upozornil, že neví zda to pomůže. Máte už s tímto nějaké zkušenosti u jiných pacientek? Vybrala jsem sibke na základě recenzí a tím, že mají nejmenší míru pooperačních komplikací,ale stejně jdu znova pod narkózu a ani nevím, zda to pomůže.
Tým Motiva Implantáty 19.02.2020 ‒ 09:12
Dobrý den Petro, Motiva je nejměkčí implantát na trhu s nanopovrchem, který vytváří minimální reakci organismu na cizi těleso. Díky tomu je minimální výskyt kapsulárních kontraktur do 1% a také minimální procento prasklých implantátů. Rovněž dosud nebyl zjištěn výskyt BIA- ALCL- lymfomu. Celkově procento komplikací je do 0,36% u Motivy. U jiných implantátů je výrazně vyšší - souhrnně více než 10%. Kapsule implantátu je u Motivy tedy velmi jemná a celá váha implantátu díky tomu visi ve vaší tkáni. Pokud prsní tkáň neudrží tuto váhu implantátu, prověsí se. Na rozdíl od ostatních, váš problém je esteticky, nikoliv zdravotní. Nelze garantovat, že se prsy pod tíhou implantátu neprověsí. stejně tak jako nelze garantovat ostatní komplikace, které jsou již zdravotní a těch je u Motivy nejméně. Nedokážeme slíbit, že navrhované řešení pana doktora pomůže, jelikož těchto reoperací je opravdu velmi málo. Nicméně věříme, ze reoperace pomůže a vy budete se svým dekoltem spokojena.
Prsa před těhotenstvím
Daniela 23.01.2020 ‒ 19:46
Plánuji děti pokud nepřijdou nečekaně tak za 2 az3 roky. Byl by to problém kdybych měla už prsa?
Augmentace prsou-obavy z přirozenosti
Linda 21.01.2020 ‒ 15:41
Dobrý den. Ráda bych si nechala svůj hrudník 0+ zvětšit na ženštější B. Mám ale stále velké obavy z toho, aby byl výsledek přirozený. Na některých fotkách mají dámy stejné nic jako já, ale jejich nový tvar po operaci se mě nelíbí. Preferuji spíše tvar kapky, než plnou horní polovinu. Zatím se rozhoduji mezi klinikami Sanus a Medicom. Je někde například PC simulace, kde bych viděla, jak by nové poprsí vypadalo? Děkuji za odpověď.
Tým Motiva Implantáty 22.01.2020 ‒ 14:34
Dobrý den, Lindo, 3D simulaci, kde vidíte na svém těle výsledek zvětšení prsou již předem, je možné podstoupit u nás v Čestlicích u Prahy. Je to zdarma a Katka Vám i dobře poradí s výběrem vhodného implantátu. Objednání na tel: 777 461 461. V Praze je animace ještě možná na Premier clinic. Pokud nemáte žádný vlastní objem prsou, bude se muset vytvořit s pomocí prsního implantátu. Počítejte cca že 150 ml implantátu je zhruba jedna velikost. Ale záleží na celkové konstituci těla, aby implantát dobře sedl na šířku a korespondoval s celkovou postavou. Není to jen o velikosti :) Co se týká přirozenosti - ideálně zvolit Motiva Ergonomix - kulatý implantát, který se přizpůsobuje přirozenému pohybu ženského těla. Je měkký a na pohmat není znát, což je ve smyslu přirozenosti také důležité. Některé implantáty sice přirozeně vypadají ve stoje, nicméně na pohmat jsou tvrdé a "drží" na místě. Přejeme hodně štěstí při výběru a budeme se na Vás těšit!
hluboká vráska
Michaela 03.01.2020 ‒ 18:05
Dobrý den, mám velmi hlubokou fixovanou vrásku mezi obočím. Kolik stojí aplikace botoxu a kyseliny hyaluronové do této oblasti? Může mít aplikace negativní dopad, když je mi teprve 25 let? Děkuji
Tým Motiva Implantáty 22.01.2020 ‒ 14:36
Dobrý den Míšo, ohledně botoxu i výplní se prosím informujte u jednotlivých lékařů nebo klinik. My jsme distributor prsních implantátů:) Nicméně pokud máte genetické dispozice k hluboké vrásce - jak píšete - není věk žádný problém. Držíme palce.
Prsa před těhotenstvím
Daniela 21.12.2019 ‒ 22:28
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli se doporučují prsa spíše po těhotenství nebo nevadí dlouho před těhotenstvím. Děkuji
Tým Motiva Implantáty 22.01.2020 ‒ 14:38
Dobrý den Danielo, pokud byste plánovala těhotenství v dohledné době, pak operaci prsou nemůžeme doporučit. Nicméně pokud máte v plánu otěhotnět za delší dobu, nic Vám nebrání si dekolt nechat upravit:) Implantáty nemají vliv na kojení, těhotenství apod. Pokud byste měla jakékoliv další otázky ozvěte se!
Řezavá bolest bradavky
Dáda 11.12.2019 ‒ 10:40
Jsem 14 dní po augmentaci prsou a mám řezavou bolest levé bradavky..máte s tím taky někdo zkušenost..děkuji za odpověď
Tým Motiva Implantáty 12.12.2019 ‒ 10:31
Dobrý den Dádo, v tomto případě se obraťte prosím na svého operujícího lékaře. Po augmentaci se může každé prso hojit trošku jinak, nicméně při bolesti je třeba se dohodnout případně ukázat lékaři. Měla jste implantáty vkládány přes dvorec nebo podprsní rýhou?

Spojte se s námi

Youtube

Estheticon

Zobrazit profil ADYTON s.r.o.
Motiva Implantáty
Motiva Implantáty © 2020